Νομικα αρθρα

Νομικες Υπηρεσιες & Συμβουλες

Δικηγορικά Γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Πέλλα.

Δικαστηριακή και Συμβουλευτική Δικηγορία - Διαμεσολάβηση και εξωδικαστική επίλυση διαφορών, γνωμοδοτήσεις - Προστασία προσωπικών δεδομένων (DPO)

Δραστηριοποίηση στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, Πέλλας (Αριδαία, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Σκύδρα), Μακεδονίας, στην Αθήνα και πανελλαδικά.

Συνεργασία με γραφεία σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, στο εξωτερικό καθώς και με πανεπιστήμια-ερευνητικούς φορείς.

1.07.2009

Συνεργασίες

Η ανάγκη άμεσης παροχής στους εντολείς μας νομικών υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό είναι μόνιμος στόχος μας.

Τα γραφεία επικουρούνται από συνεργάτες έμπειρους και καταρτισμένους δικηγόρους και οικονομολόγους.

Για την πληρέστερη περάτωση μιας υπόθεσης βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με άλλους κλάδους της νομικής επιστήμης, όπως συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, νομικούς εκδότες καθώς και καθηγητές στις νομικές σχολές της χώρας.

Για τις υποθέσεις ακινήτων παρέχεται πλήρης συνεργασία με τεχνικούς επιστήμονες, λ.χ. πολιτικούς, τοπογράφους, μηχανολόγους, ηλεκτρονικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, κτηματομεσίτες, υπηρεσίες real estate τραπεζών.

Για ζητήματα εμπορικού και δημοσίου δικαίου, η συνεργασία μας με λογιστές, φοροτεχνικούς, τραπεζικούς, ασφαλιστές αποτελούν κριτήρια επιτυχούς προσέγγισης της υπόθεσης.

Για ζητήματα ποινικού δικαίου συνεργαζόμαστε με ειδικούς γραφολόγους, ιατροδικαστές και ερευνητές, ενώ επί θεμάτων τεχνολογίας-internet υπάρχει η αρωγή ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Επί ζητημάτων διεθνούς δικαίου υπάρχει διαρκής επαφή με οργανισμούς, ερευνητικούς φορείς, πανεπιστήμια και επαγγελματικές ενώσεις σε διεθνές και ενωσιακό επίπεδο.